L'Alt Pirineu tindrà quatre diputats al Parlament de Catalunya. Seran Jordi Fàbrega de Junts per Catalunya, Antoni Flores d’Esquerra Republicana, i doble representació pirinenca al PSC amb Òscar Ordeig i Sílvia Romero.

A l’Alt Urgell, la força més votada ha estat Junts per Catalunya. Ha obtingut un 28,89% dels vots seguit de ben a prop per Esquerra Republicana de Catalunya, amb 27,49%. La diferència entre les dues principals formacions independentistes ha estat de cent onze vots. Amb més distància dels dos primers partits, se situa el PSC amb el suport del 15,77% dels electors alt urgellencs. I, amb gairebé la meitat dels vots dels socialistes, un 8,68% s'ha col•locat la CUP. El PDECAT ha estat la cinquena força per davant d'En Comú Podem que han aconseguit 3,97% i 3,87% dels vots respectivament. Amb poc marge per darrere, apareix VOX amb 3,49% dels vots. L'extrema dreta, com ha passat al conjunt de Catalunya, irromp per davant del PP i Ciutadans que han rebut un 2,70 i 2,60% del suport.
Els principals partits han reivindicat la independència de Catalunya (Junts, ERC, CUP i PDeCAT) han sumat conjuntament més de dos terços dels vots de l'Alt Urgell (67,23%), un percentatge que supera lleugerament el que ja van concentrar JuntsXCat, ERC i la CUP fa quatre anys, quan va ser del 66,25%.
La participació en la comarca alt urgellenca ha estat del 53,62%, ha estat inferior a la dels últims comicis del 2017, van votar un 77,51% dels sensats.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, JUNTS PER CATALUNYA - ÒSCAR ORDEIG, PSC