L'equip masculí del CG Puigcerdà ha protagonitzat aquest dissabte a casa una remuntada èpica davant el Majadahonda. Després de perdre de manera consecutiva els tres partits, els cerdans van sortir al gel a per totes i van saber capgirar el marcador en contra, per acabar amb un 8-5. Certifiquen, així, el seu pas a play off.
El partit va començar malament pels homes de Barnola. Els madrilenys s'avançaven primer al marcador i acabaven el temps 1-3, amb l'únic gol local de Marc Paul. Al segon període, la cosa es complicava encara més, amb dos nous gols del Majadahonda, que situaven el marcador el 1-5. Però el vigent campió d’aquesta lliga no volia deixar-se vèncer tant fàcilment i els jugadors seguien insistint a la porteria de Nacho García, que estava fent una gran actuació.
Al minut 31, el minut d’or de l’equip, el Puigcerdà aprofitava l’experiència entre els defenses de Granell, que començava a retallar distàncies en el marcador. En la següent jugada, un face-off que es va endur el Puigcerdà permetia a Prokop anotar un bon gol de jugada individual que posava el neguit en els visitants. Però l'alegria groc i negre encara va continuar uns minuts més, quan Prokop feia el seu segon gol i situada el lluminós en 4-5. Els cerdans van seguir presionant i Boronat aconseguir l'empat amb un gran slap. El Majadahonda no podia afrontar la pressió del Puigcerdà i encara en aquesta segona part, Granell i Marc Gómez van aconseguir dos nous gols. Marcador 7-5.
El tercer període va estar marca per les sancions i les picabaralles entre jugadors, que només feien que demostrar el trasbals d’un equip que havia passat de guanyar amb contundència a perdre el partit i, conseqüentment, una oportunitat més per entrar als playoff. En una jugada marca de la casa, Morer tancava la golejada després de rebre una passada de Muñoz que donava la tranquil·litat als locals a 3 minuts del final. El Puigcerdà ja es veia classificat per playoff i no va caure en les provocacions dels madrilenys al final del partit. 
Amb aquesta remuntada el Puigcerdà es col·loca segon amb 19 punts, per darrere del Barça, que en té 21. Els playoff es disputaran d’aquí a tres setmanes i els locals tindran el factor pista a favor. Els groc-i-negres queden a l’espera de conèixer el seu rival en els encreuaments ja que el Majadahonda encara ha de disputar 3 partits ajornats.