Desgranant els resultats a la comarca, en 15 dels 19 municipis de l'Alt Urgell, Junts ha estat la força més votada. La candidatura encapçalada per Laura Borràs s'ha imposat a localitats com Oliana, Montferrer i Castellbò, Ribera d'Urgellet i Organyà. El percentatge més alt l'han obtingut a Estamariu amb un 55,74% dels vots.
A la Seu d'Urgell, les Valls de Valira, les Valls d'Aguilar i Arsèguel són els quatre municipis on s'ha imposat Esquerra, per davant de Junts. La formació republicana ha obtingut a Arsèguel un dels seus percentatges més alts de tot Catalunya, amb un 46,51% dels vots.

El tercer lloc ha estat més disputat entre el PSC que l'ha obtingut en 9 municipis i la CUP en 6. El PDeCAT ha estat la cinquena força als principals municipis exceptuant la capital. El PDCAT ha obtingut el millor resultat a Bassella amb un 22,05% dels vots sent la segona opció més votada en aquest municipi. L'alcaldessa de Bassella, Cristina Barbens, formava part de la llista encapçalada per Àngels Chacón.
Pel que fa a la participació a la Seu d'Urgell s'ha situat al 50,03%, han estat 25 punts inferior a la de les eleccions del 2017, que havia arribat a un històric 75,85%. Aquest 14 F han votat 4.423 persones (2.267 menys que el desembre de 2017), amb un dels percentatges més baixos de la democràcia.
A Oliana, la participació ha estat del 60,45%. 23 punts menys que la de les eleccions de fa quatre anys.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, JUNTS PER CATALUNYA