El Cadí La Seu ha superat un rival directe l'IDK Euskotren per 67 a 62. El triomf permet a les urgellenques entrar a la zona de play-off quan resten sis partits per al final de la fase regular. Amb onze victòries, el conjunt urgellenc està empatat amb quatre equips a la taula.
El partit ha estat igualat, un fet que s'ha reflectit al marcador. Amb empat a 32 s'ha anat al descans. A la represa, el guió s'ha mantingut, però les locals amb un 7-0 han agafat un lleuger avantatge per encetar l'últim quart. El duel s'ha acabat de decantar quan les urgellenques han assolit una renda de 10 punts, la màxima del partit.

En atac, les urgellenques s'han repartit els punts, la màxima anotadora del Cadí ha estat l'aler Laure Resimont amb onze punts, seguida de Laura Peña i Quin Dornstauder amb nou punts cadascuna.

El proper rival a la lliga del quadre urgellenc, el Durán Maquinaria Ensino, ha perdut a casa contra Spar Girona per 74 a 89.

Parlen al vídeo: ARANZAZU MUGURUZA, ENTRENADORA IDK EUSKOTREN - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU