Després de prop 40 anys sense cap diputat trempolí al Parlament de Catalunya, aquestes eleccions del 14 de febrer han portat a que 2 actuals regidors de l’Ajuntament de Tremp, Antoni Flores per Esquerra Republicana, i Sílvia Romero, del PSC, entrin com a diputats a la cambra.
Flores, militant d’Esquerra des de l’any 1992, porta 2 legislatures a l’equip de govern de l’Ajuntament de Tremp i actualment és també vicepresident del consell comarcal del Pallars Jussà. Càrrec al què renunciarà per dedicar-se al Parlament, on vol portar a terme les idees exposades durant la campanya electoral.

Sílvia Romero, doctora en lingüística, és regidora de l’Ajuntament de Tremp des del 2007 on ha estat 8 anys a l’equip de govern i actualment és la cap de l’oposició. Funció que sempre ha combinat amb la seva feina com a responsable al Pallars Jussà del Consorci per la Normalització Lingüística. Ara, vol que el Pirineu entri amb força al Parlament.

Tant Romero com Flores coincideixen en la necessitat de treballar per portar les demandes del Pirineu i l’Aran al Parlament, defensar-les i donar-hi solució. Ara que hi haurà a la cambra 4 representants pirinencs, s’espera que entre tots la veu del territori tingui més força.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, NÚMERO 4 PER ERC A LLEIDA, PIRINEU I ARAN - SÍLVIA ROMERO, NÚMERO 3 PER PSC A LLEIDA, PIRINEU I ARAN