El CG Puigcerdà masculí té aquest dissabte l’última oportunitat per a certificar d’una vegada per totes el pas a play-off en un partit contra un SAD Majadahonda que necessita aconseguir punts com sigui si no vol veure perillar la seva plaça a les eliminatòries finals.
Els groc-i-negres venen d’encaixar la seva pitjor ratxa de derrotes de la temporada, sumant un total de tres desfetes consecutives que han fet caure als de Salva Barnola des de la primera posició de la taula fins a la tercera, arribant a fer perillar de forma matemàtica la seva participació als play-off que fa un mes es donava per garantida. Malgrat aquesta acumulació de mals resultats, els jugadors de l’equip ceretà es mostren motivats per a afrontar el decisiu partit de dissabte on depenen d’ells mateixos per assegurar-se la classificació. Només necessita un punt per a garantir l’accés a la lluita pel títol de lliga, és a dir, els serviria tant una victòria com una derrota a la pròrroga.
Per altra banda, el Puigcerdà rep a un Majadahonda que després de veure com la setmana passada el CH Jaca vencia als groc-i-negres, vindrà a la capital de la Cerdanya amb el ganivet entre les dents per tal d’aconseguir com sigui els tres punts, i per tant, acostar-se una mica més a certificar la quarta plaça de la classificació regular.
El CG Puigcerdà afrontarà el matx amb una baixa molt destacada en defensa, Pol Duran. Ara mateix els cerdans tenen 16 punts.
L'equip femení, per la seva banda, descansa aquest cap de setmana.