Una home d'edat avançada ha mort aquesta matinada en l'incendi que ha afectat aquest habitatge del carrer major de Vilallobent, al terme municipal de Puigcerdà, mentre que una segona persona ha quedat ferida i ha estat evacuada a l'Hospital de Cerdanya. Segons ha pogut saber aquest mitjà, es tractaria d'un home i una dona d'uns 80 anys.

Els Bombers van rebre l'avís poc després de mitjanit. Quan van arribar al lloc els fets, les flames ja havien afectat la planta baixa de l'immoble. Els Bombers van rescatar dues persones de l'interior, una d'elles se la va evacuar a l'exterior per la façana però el sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van confirmar finalment la seva mort. L'altra persona va ser traslladada a l'Hospital de la Cerdanya i el seu estat és menys greu.

Després d'apagar les flames s'han revisat els punts calents, s'ha ventilat i s'ha precintat l'edifici a l'espera de la valoració dels danys estructurals. S'ha certificat també que la casa del costat no ha quedat afectada.

Els Bombers han desplaçat set dotacions, el SEM dues ambulàncies, els Mossos tres patrulles i també efectius de la Policia Local. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.