L'Ajuntament de La Pobla de Segur està duent a terme aquests dies les obres que permetran connectar l'aparcament del costat del poliesportiu i la plaça de la Pedrera mitjançant un ascensor públic al costat del Centre d’Assistència Primària.

Les obres tenen un cost d'uns 106.000 euros i es financen a través del Pla de Barris. Una actuació que es preveu acabar entre finals de març i principis d'abril. També a través del pla de Barris i en aquest mateix espai també s'està condicionant l'aparcament de la plaça de la Pedrera.

Aquesta obra costa uns 19.000 euros i finalitzarà en les properes setmanes. També es marcaran places d’aparcament de motos.
L'ascensor que uneix l'aparcament del poliesportiu i la plaça de la Pedrera salva un fort desnivell i permet treure barreres arquitectòniques i enllaçar 2 zones del poble.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE LA POBLA DE SEGUR