L'actual Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cap de llista d'ERC per Girona Teresa Jordà ha visitat aquest divendres la capital cerdana, a només dos dies del 14 de febrer. Jordà s'ha compromès a estudiar més ajudes per a les comarques de Cerdanya i Ripollès que van patir el tancament perimetral just abans de la campanya de Nadal.

En clau pirinenca, des d'ERC han explicat que treballaran per millorar les infraestructures d'aquest territori, algunes de les quals pateixen un dèficit d'inversions.

La consellera Jordà ha afegit que 'és imprescindible' anar a votar aquest diumenge, malgrat les circumstàncies actuals, perquè hi ha sobre la taula la possibilitat de fer créixer l'independentisme i superar la fita història del 50% dels vots. ERC vol liderar un nou Govern independentista per donar resposta a les necessitats del territori. En aquest sentit, Jordà veu necessària 'la reconstrucció del país i l'alliberament nacional', dues idees, ha dit, 'indissociables'.

Més tard, la cap de llista s'ha reunit a Das amb la presidenta del Consell Comarcal Roser Bombardó, i amb alcaldes i regidors del partit.

Parlen al vídeo: TERESA JORDÀ, CONSELLERA AGRICULTURA (ERC) GENERALITAT