Els pares de la Nadia Nerea hauran de retornar més de 62.000 euros a tots aquells que han pogut acreditar les seves donacions. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el seu recurs d'apel•lació presentat pels progenitors de la menor contra la sentència de l'Audiència de Lleida. L'alt tribunal al•lega que aquest ja havia analitzat el recurs. Malgrat que després el TSJC va obligar a redactar de nou la part de les indemnitzacions "per falta de concreció", considera que no és una nova sentència.
Els pares de la Nadia Nerea van ser condemnats el 2018 per un delicte continuat d'estafa agreujada, amb una pena de presó de cinc anys per a Fernando Blanco i de tres i mig per a Margarita Garau.
La condemna a pagar als perjudicats per l'estafa és de 62.000 euros, tot i que abans de la detenció dels pares es van bloquejar dels seus comptes bancaris 320.000 euros. Encara que la sentència de l'Audiència de Lleida es va constatar que n'haurien arribat a obtenir més de 422.000 per a sufragar suposats tractaments mèdics de la petita a l'estranger. D'aquests, només 20.000 s'haurien destinat a la nena, la quan no estava en una situació de risc de perdre la vida com havien assegurat els pares.
L'alt tribunal va instar l'any 2019 a l'Audiència de Lleida a fer una ''individualització'' dels perjudicats a qui s'havia d'indemnitzar i a concretar-ne les quantitats. Pel que es va constatar que hi havia un total de 65 persones, empreses, entitats i institucions que havien pogut acreditar les seves donacions.