Uns 5000 electors de Puigcerdà estan cridats a les urnes aquest 14 de Febrer. El pavelló del poliesportiu serà el col·legi electoral durant la jornada. L'ajuntament ha traslladat el punt de votació, que sempre era l'escola Alfons I, en aquest nou emplaçament, per tal de garantir les mesures de prevenció de contagis. Aquest divendres, personal de neteja i la brigada municipal preparaven l'espai, tot col·locant les meses, el material de protecció per als seus membres i la senyalització.

A més, durant la jornada es desinfectarà el pavelló tres vegades.

Des del consistori han explicat que al llarg d'aquesta setmana i a través de l'Àrea d'Atenció Primaria s'han fet test d'antígens ràpid a tots els veïns i veïnes que els ha tocat ser diumenge en alguna mesa electoral, tant els titulars com els suplents. També s'han fet testos a la dotzena de voluntaris de Protecció Civil que vetllaran pel bon funcionament de la jornada. A més, se'ls dotarà de material de protecció. Des de l'ajuntament animen a anar a votar, ja que és un dret del ciutadà.

A Puigcerdà hi haurà vuit meses electorals, això vol dir que 72 veïns i veïnes els ha tocat ser a les taules, entre titulars i suplents. Una trentena dels quals van presentar al·legacions.

Recordem que Alp i Llívia també han traslladat el col·legi electoral al poliesportiu, mentre que Bellver el manté al lloc de sempre, és a dir, al centre cívic Escoles Velles.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ