Amb el confinament comarcal, el departament de turisme del consell comarcal del Pallars Jussà llença una campanya turística adreçada als pallaresos i pallareses animant-los a descobrir la comarca. La campanya audiovisual “Impulsa el Pallars!” vol mostrar els valors turístics de la zona i que els veïns i veïnes els descobreixin fent turisme de proximitat.
Aquesta iniciativa va néixer al desembre a la Taula de Turisme del Pallars Jussà on es va apostar per reforçar el missatge dels valors turístics lligats a la qualitat, l’autenticitat i la sostenibilitat del Pallars Jussà i per potenciar encara més el turisme de proximitat a caua de les restriccions de mobilitat. Una forma d’ajudar a allotjaments, restaurants i activitats i reviure el territori.
L’audiovisual es difon a través de les xarxes socials de turisme del Pallars Jussà.