La Seu d'Urgell celebrarà el carnaval aquest dissabte 13 de febrer. Només hi haurà una activitat presencial, un espectacle Circ de colors amb CIA del rei Carnestoltes que s'oferirà tres representacions de la funció.

La rua de carnaval adoptarà el format virtual a través de la plataforma Instagram. Cal penjar fotos o vídeos etiquetant el perfil @carnavallaseu. El Rei Carnestoltes jutjarà de manera telemàtica les disfresses dels i les participants. Precisament, el senyor Carnestoltes ha anat dient durant la setmana a través del canal de Youtube que havien de dur els urgellencs i urgellenques. La ciutat ja està decorada, amb 100 noves màscares penjades al centre de la ciutat.

Els centres educatius també han hagut d'adaptar les activitats de carnaval per la pandèmia.

Dilluns 15 serà el torn d'Organyà per festejar el carnaval, amb un espectacle de màgia i el repartiment del tradicional ranxo per emportar.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’INFÀNCIA