Sílvia Romero, la candidata número 3 en la llista del PSC a Lleida, ha visitat aquest dimecres la Cooperativa del Pallars a Sort. Romero remarca que la ramaderia de muntanya gestiona el territori i arrela població al Pirineu i que en aquest sentit s’han de garantir els Plans de Desenvolupament Rural.

Sílvia Romero, juntament amb Kleber Esteve han estat aquest dijous a l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs, des d’on s’ha reivindicat el paper fonamental d’aquests centres a l’hora de professionalitzar el sector.

S’aposta per millorar els accessos a les finques, per la formació i la professionalització del sector, per la comercialització dels productes, i treballar per intentar conservar els ajuts actuals de la PAC. Però també el cooperativisme es veu com un sector clau.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, NÚMERO 3 PEL PSC A LLEIDA