Els indicadors epidemiològics han anat empitjorant progressivament aquesta setmana. Dilluns la taxa de reproducció de la malaltia a la Seu d'Urgell era d'1,14, i aquest dijous és de 2,02, així doncs ha augmentat gairebé 1 punt en quatre dies. La tendència a l'alça també s'ha registrat al conjunt de la comarca que ha incrementat de 0,61 a 1,16.
Pel que fa a l'índex de risc de rebrot a la capital alt urgellenca es manté molt alt. Aquest dijous és de 435, són 117 punts més que dilluns. La xifra és lleugerament inferior a l'Alt Urgell, aquest dijous és 317 punts, ha augmentat 120 punts respecte dilluns.
Tot i això, la comarca es troba al nivell groc pel que fa a l'aparició setmanal de nous casos de coronavirus. Pel que en les dues darreres setmanes s'han detectat menys de 200 nous casos per cada 100.000 habitants.
El nombre d'ingressats a la Fundació Sant Hospital per la Covid aquest dijous és de 5 persones. El mes de febrer es va encetar amb un únic cas per coronavirus al centre hospitalari.