L'equip de govern de Bellver ha ampliat el servei d'atenció social. Fins ara, una treballadora de Serveis Socials del Consell Comarcal atenia els ciutadans dos dies a la setmana a l'ajuntament. Veient que les demandes d'ajuts han crescut arrel de la crisi provocada per la pandèmia i amb la previsió que encara ho facin més en els propers mesos, el consistori ha contractat una persona que oferirà atenció als veïns i veïnes els cinc dies de la setmana.

Així, doncs, el servei serà de caràcter municipal però es farà de manera coordinada amb Serveis Socials del Consell Comarcal. Des de l'ajuntament creuen que disposar d'aquest servei al municipi facilita un tracte més proper als veïns i veïnes que el necessitin.

L'horari d'atenció serà de 9.30 a 11.30 i es continuarà fent a l'ajuntament.

Recordem que aquesta acció forma part d'un pla de xoc que el consistori ha posat en marxa per reactivar l'economia de Bellver, com ara un ajut directe de 300 euros per al sector de la restauració que demostri despeses fetes en algun establiment del municipi o la promoció de l’ocupació amb quatre contractes temporals de sis mesos per a la brigada.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, TINENT D'ALCALDE BELLVER DE CERDANYA