En un mes i mig, la situació sanitària a Cerdanya ha canviat completament. Ha passat de ser la comarca de Catalunya amb un risc de rebrot més elevat, prop de 5000 punts, a ser de les comarques que en té menys. Tot i això, els indicadors han pujat lleugerament en les darreres hores. El risc de rebrot es situa ara en 289, mentre que la taxa de reproducció del virus és de 1,31. Dimarts era de 0,62.

Així, doncs, tot i aquest lleuger increment, queda enrere l'episodi delicat de mitjans de desembre, que va obligar a la Generalitat a tancar perimetralment la comarca, just abans de les vacances de Nadal.

A l'Hospital de Cerdanya hi ha encara pacients ingressats amb covid. Fa uns dies només n'hi havia un però aquest dimecres en són 6.

Des del passat mes de març s'han detectat 1841 positius a Cerdanya, dels quals 1026 s'han detectat a Puigcerdà. En total hi han hagut 189 hospitalitzacions i s'han fet 33 trasllats a altres centres sanitaris.