Esquerra Republicana de Catalunya ha fet aquest dimarts al vespre a Tremp l’acte central a l’Alt Pirineu i Aran on s’ha destacat, en paraules del candidat Antoni Flores, que es vol treballar amb el Pirineu des de la presidència de la Generalitat.

El conseller Bernat Solé ha remarcat la necessitat d’eixamplar la base i que la repressió de l’1 d’Octubre és ben vigent.

Marta Vilalta, cap de llista per la demarcació de Lleida, ha tancat l’acte apel·lant a la voluntat d’Esquerra de tirar el país endavant per construir una societat més justa.

L’acte també ha comptat amb la presència de Núria Picas, Montserrat Fornells, Francesc Viaplana, i de forma virtual Meritxell Serret des de Bèlgica, que han animat a omplir les urnes de vots republicans.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, CANDIDAT PIRINENC PER ERC - BERNAT SOLÉ, CONSELLER - MARTA VILALTA, CAP DE LLISTA ERC PER LLEIDA