El masculí del CG Puigcerdà ha encaixat aquest cap de setmana una nova derrota, la tercera consecutiva, que posa en perill a l'equip de cara a la classificació per jugar els playoff. Els cerdans només necessitaven un punt davant del Jaca i a casa per certificar la classificació. Però el marcador final va ser de 3-4 a favor dels aragonesos.
Les coses ja es van començar a torçar en el primer temps. Els locals van sortir al gel desconcentrats i això es va reflectir en el marcador, 0-3. El segon període el Puigcerdà va apujar el ritme i Leon Tona i Costa van anotar el primer i Boronat sumava el segon. Al tram final, l’equip de Barnola va sortir dels vestidors convençut de remuntar un partit. Però el Puigcerdà no aconseguia fer entrar cap pastilla a la porteria aragonesa. Deu minuts del final del matx, Granell va anotar el tercer. El aragoneses no van afluixar i un minut després anotaven el quart. Així que el lluminós va acabar amb aquest 3-4.
Tres punts que s'escapen per als cerdans, que continuen tercers amb 16 punts. La setmana que ve el Puigcerdà rebrà el darrer classificat, SAD Majadahonda, en l’última jornada de la lliga regular. L’equip de la Cerdanya segueix necessitant un punt per certificar el pas a les semifinals. Recordem que el partit d'aquest cap de setmana pertanyia a la novena jornada de lliga, que es va ajornar.
Tampoc ha estat una bona jornada per al conjunt femení, que va caure a casa davant del Txuri Urdin per un contundent 0-4. Ha estat també, la tercera derrota consecutiva. Malgrat el resultat final, les cerdanes van lluitar en tot moment. A destacar l'actuació de Moreno a la porteria, que va protagonitzar moltes aturades complicades.
D’aquesta manera, el CG Puigcerdà es manté en la segona posició de la taula amb 22 punts, seguit de molt a prop pel mateix CHH Txuri Urdin a només un punt de distància i amb un partit menys. Les groc-i-negres, que viatjaran a Jaca d’aquí a dues setmanes, hauran de seguir lluitant per la segona plaça i encarar unes eliminatòries de play-off amb les millors condicions possibles.