El cap de llista de Junts per Catalunya a la circumscripció de Lleida, Ramon Tremosa, ha visitat aquest diumenge el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça. Ha participat en l'acte de campanya nacional des de Tremp, on ha ofert un míting acompanyat dels candidats de l'Alt Pirineu per les circumscripcions de Lleida i Girona.
Tremosa s'ha compromès a fer arribar la fibra òptica al Pont de Suert, l'única capital de comarca on encara no ha arribat, i a tots els pobles del país, una inversió vital per evitar el despoblament de les comarques pirinenques.

El candidat de Junts també ha remarcat que donarà suport al sector turístic i a l'esquí. En aquest sentit, ha celebrat que després de tres anys de negociacions, FGC hagi acabat assumint la gestió de l'estació de Boí-Taüll, malgrat no tots els partits que es presenten a les seleccions hi estaven a favor. També ha posat en valor la inversió de 7 milions d'euros que va fer el Govern per substituir el telecadira principal d'Espot.
Tremosa també ha mostrat el seu suport a la candidatura pirinenca als Jocs Olímpics d'Hivern ja que poden ser una oportunitat per dotar el Pirineu d'infraestructures.

Per la seva banda, el primer candidat pirinenc de la llista, l'alcalde de la Seu d'Urgell Jordi Fàbrega, ha remarcat que la pandèmia és una oportunitat per fer que el talent es quedi al Pirineu però que per aconseguir-ho cal la fibra òptica i també habitatges i serveis per als joves. Fàbrega també ha donat suport al projecte olímpic del 2030, remarcant que seran els primers jocs sostenibles i ecològics. També ha assegurat que Junts per Catalunya governarà en clau pirinenca, potenciant projectes com la millora de Comiols o els accessos a nuclis.

Parlen al vídeo: RAMON TREMOSA, CAP LLISTA JXCAT CIRCUMSCRIPCIÓ LLEIDA