La candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya per la circumscripció de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Marta Vilalta, ha assegurat que Esquerra és l’única solució per al canvi als 40 anys d’alternança sociovongervent a la Generalitat.

Pel que fa a les propostes de reactivació de l’Alt pirineu i l’aran, la cap de llista d’Esquerra ha assenyalat l’Agenda Rural.

A més, Esquerra s’ha marcat el compromís de desplegar les delegacions de totes les conselleries del govern a l’Alt Pirineu i Aran.
Vilalta ha participat aquest dissabte en un acte d’ERC a la capital alt urgellenca acompanyada de l'actual diputat urgellenc Francesc Viaplana, que enguany esdevindrà l'alcalde de la Seu d'Urgell. Viaplana ha renunciat a presentar-se a la reelecció per tal de dedicar-se a la ciutat plenament ha assegurat, ara que assumirà l'alcaldia.

Parlen al vídeo: MARTA VILALTA, CANDIDATA ERC PER LLEIDA, ALT PIRINEU I ARAN