Concentració antifeixista aquest migdia a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell amb el lema "Cap espai pel feixisme. A #laSeu, la intolerància no és benvinguda". Una cinquantena de persones s'han aplegat per protestar per l'acte de campanya de Vox.
A l'arribada dels líders i simpatitzants del partit d'ultradreta, s'han sentit els primers crits dels mobilitzats. Els concentrats han seguit amb la veu alçada durant els parlaments. Ha intervingut la candidata de VOX per la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio.
L'acte ha transcorregut sense que s'hagi produït cap incidència destacable, fortament custodiat pels Mossos d'Esquadra. El cordó policial ha separat els urgellencs i urgellenques i els seguidors de VOX.
Poc abans de desmobilitzar-se, els concentrats han entonat l'himne dels Segadors, i Monasterio ha respost apel•lant a la tauromàquia.