Detingut un tercer jove relacionat amb un robatori amb violència a l'avinguda del Salòria de la Seu d’Urgell. Els Mossos d'Esquadra han arrestat dimecres un veí de la Seu d'Urgell, de 24 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. Els agents ja havien arrestat dues persones pel mateix assalt, que va tenir lloc divendres passat.
Després de la detenció de dos joves, la policia va constatar que hi havia una tercera persona implicada en els fets. L'home va ser identificat i localitzat dimecres pels Mossos al carrer de la Font de la Seu d’Urgell. En el moment de la detenció, els agents van recuperar dos televisors i peces de roba que havien estat sostretes en el robatori.
El detingut, que té antecedents, ha passat aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. Els altres dos detinguts, de 25 i 28 anys, de nacionalitat colombiana i marroquina i veïns de la Seu d'Urgell i Bellver de Cerdanya, són a la presó per ordre judicial.