El sènior masculí del CG Puigcerdà jugarà a casa aquest proper dissabte contra el CH Jaca després de sortir derrotat de la pista del CHH Txuri Urdin per 5 gols a 4. L’equip afronta ara dos partits decisius amb la intenció de certificar la disputa dels play-off i intentar obtenir la millor posició de cara a unes eliminatòries més favorables.
El conjunt aragonès ve de perdre per 4 gols a 6 contra l’actual líder de la competició, el Barça Hockey Gel, que es troba actualment 5 punts per sobre dels groc-i-negres, fent pràcticament impossible la remuntada del conjunt ceretà. Tenint en compte aquestes circumstàncies, el CG Puigcerdà haurà de fer tot el possible per recuperar la segona posició de la taula en una jornada on no hi haurà més enfrontaments en categoria masculina.
El conjunt cerdà s’enfrontarà al CH Jaca amb gairebé tota la plantilla al complet.L'equip és tercer amb 16 punts.
Les noies de Kulikov, per la seva banda, rebran el Txuri Urdin, que està a quatre punts per sota de les cerdanes, que són segones amb 22 punts. Després de dues derrotes consecutives, l'quip haurà de treballar devalent per superar les basques.
Si les locals s’emporten la victòria, refermarien una segona posició que seria molt favorable de cara als play-off.