Tremp és també un dels municipis que ha hagut de canviar la seu del col·legi electoral per poder garantir les mesures de seguretat davant la pandèmia de cara a les votacions de les eleccions del 14 de febrer. En aquest cas s’han trasllat les meses al poliesportiu del Casal i fins i tot s’ha creat una mesa electoral nova, a més de circuits d’entrada i sortida de l’espai.

S’ha ampliat el personal de l’Ajuntament que hi haurà treballant el dia de les eleccions per controlar aforament i desinfeccions.

Pel que fa a altres capitals de comarca, que és les poblacions on es preveu més acumulació de votants pel nombre de veïns i veïnes que tenen, hi ha varietat. Sort, la capital del Pallars Sobirà, també ha traslladat les votacions al poliesportiu Els Til·lers, mentre que el Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça, les manté a la Confraria Nova, que ja és un espai molt ampli.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP