La majoria dels municipis cerdans amb més població han habilitat espais alternatius per votar el proper diumenge 14 de febrer per tal de minimitzar el risc de contagi de la covid-19. En el cas de Puigcerdà, en lloc d'anar a votar a l'escola Alfons I, el nou punt de votació serà el pavelló del poliesportiu, un espai molt ampli on es podran garantir les distàncies de seguretat. Es diferenciaran les portes d'accés i de sortida i també es marcarà un circuit per evitar encreuaments.

A Alp, l'ajuntament també ha traslladat el col·legi electoral al poliesportiu per la mateixa raó. Fins ara els veïns i veïnes havien de votar al teatre del casino, un espai reduït on, a més, s'hi estan fent treballs de rehabilitació.

Llívia ha decidit que el lloc on votar el proper 14F serà al Fòrum, també a la pista esportiva. L'espai habitual era l'ajuntament.

L'únic municipi gran on mantenen el punt de votació és Bellver. Els electors exercien el seu dret al centre Cívic Escoles Velles i en la propera cita electoral ho faran al mateix lloc, doncs l'espai ja reuneix unes condicions favorables per a desenvolupar la jornada amb seguretat.