Suspesa la concentració de la selecció de bàsquet femení. I també cancel·lada la concentració de la selecció de bàsquet 3x3 a la qual havien estat convocades dues jugadores del Cadí La Seu, Georgina Bahí i Gala Mestres.. La Federació Espanyola de Bàsquet ha pres la decisió per garantir la seguretat de totes jugadores i personal tècnic després que un dels membres del cos tècnic de l'equip absolut hagi obtingut un resultat no concloent al test de la Covid. La cancel•lació afecta de retruc a la selecció 3x3 perquè els dos equips estaven concentrats al mateix hotel.
La federació, a través d’un comunicat, ha assegurat en un comunicat que en les pròximes hores es confirmarà el resultat de la prova, però que en qualsevol cas, les concentracions queden suspeses amb caràcter definitiu.
Georgina Bahí i Gala Mestres amb la selecció 3x3 havien de disputar el torneig París Womens NT els dies 5 i 6 de febrer. Una prèvia del preolímpic previst per al mes de maig a Àustria.