La Policia d'Andorra ha reforçat les darreres hores els controls a la frontera amb l’Alt Urgell, en el marc d'un operatiu especial. Els agents han desplegat un dispositiu de recerca a tot el Principat per localitzar dos homes que estarien relacionats amb un presumpte delicte contra la llibertat sexual. La policia ha rebut un avís dimarts al vespre sobre una presumpta violació en un domicili particular d’Andorra la Vella. Pel que s’ha iniciat una investigació i s’han desplegat diversos controls en punts estratègics de la xarxa viària andorrana, entre ells a la frontera del riu Riner, segons han informat en un comunicat els agents.
D’entrada, s’ha activat l’operació gàbia per evitar que els suposats autors dels fets fugin d’Andorra i segons han detallat des del cos, demanaran col·laboració a les autoritats dels països fronterers si esdevé necessari. En el tancament de l’edició de l’informatiu, el dispositiu segueix actiu.