El projecte Aliments per la Solidaritat ha rebut 4.587 quilos de productes alimentaris procedents del Banc d'Aliments de Lleida. Aquesta ha estat una de les tres entregues que farà el centre lleidatà al Banc d'Aliments de l'Alt Urgell.

Un altre canal de donacions en el dotzè Gran Recapte han estat les aportacions econòmiques als comerços locals de la Seu d'Urgell a través d'unes butlletes de tres euros. En total s'han recollit 3.627 euros. Uns diners que serviran per abastir de productes el Banc dels Aliments de la comarca alt urgellenca.

El compte de la Seu Solidària va recaptar 1.000 euros. A més, dues botigues de queviures de la ciutat van aportar un total de 441 quilograms al projecte solidari. Aquest ha estat la primera edició del gran recapte celebrada en context pandèmia.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, CENTRE D’ATENCIÓ A LES PERSONES ALT URGELL