L'ajuntament de Prullans ha portat a terme un pla de millora a l'escola El Puig, l'únic centre educatiu del municipi. Per una banda, s'ha renovat el mobiliari de les dues aules i de la sala-menjador, amb noves cadires i taules, i també s'ha adquirit una pissarra digital i dos ordinadors portàtils.

Des del consistori veuen important seguir millorant el centre educatiu que, aquest curs, ha vist incrementar el nombre d'alumnes. Aquests nens i nenes i les seves famílies han traslladat el seu lloc de residència a Prullans arrel de la pandèmia i amb la possibilitat, en alguns casos, de teletreballar.

Per altra banda, l'escola també compta amb una nova rampa d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, ja que fins fa poc per accedir al centre s'havia de superar unes escales. De fet, l'equip de govern preveia en el seu programa electoral adaptar els accessos als equipaments socials de Prullans. El local social Sant Antoni i l'escola han estat els dos darrers edificis on s'han fet rampes d'accés. En total s'han invertit uns 40.000 euros en aquest tipus d'actuacions.

Pel que fa al cost del nou mobiliari i del nou material didàctic de l'escola, aquest ha estat d'uns 8000 més IVA.

Parlen al vídeo: ALBERT MAURELL, ALCALDE DE PRULLANS