Laura Soriano, regidora d’educació, comunicació i joventut de l’Ajuntament de Tremp, ha anunciat al ple d’aquest dilluns al vespre que renuncia a l’acta de regidora. Soriano, que porta prop de sis anys com a regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha comunicat aquesta decisió a l’apartat d’informes del ple on ha remarcat que han estat uns anys d’aprenentatge i treball pel poble que valora molt positivament.

La renúncia serà efectiva un cop s’hagi produït la Junta de Govern Local la setmana vinent i el grup local està decidint quin membre de la llista agafa el relleu de l’acta de regidor.
Laura Soriano ha volgut agrair públicament a l’oposició i a l’equip de govern el treball d’aquests anys. Un agraïment que tots els membres del consistori li han transmès també amb unes paraules i un fort aplaudiment.

Parlen al vídeo: LAURA SORIANO, REGIDORA D’EDUCACIÓ, COMUNICACIÓ I JOVENTUT DE TREMP