La delegació d’ERC de Puigcerdà ha renovat la seva pàgina web amb nous apartats. Es tracta d'una actualització i ampliació del portal amb, també, accessos directes als perfils del partit a les xarxes socials com ara Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, Telegram i YouTube. La direcció local del partit ha instat els militants i simpatitzants a convidar les respectives amistats a ser membres d’aquests canals per tal de mantenir-se al corrent de les novetats.

Igualment, els responsables d’ERC de Puigcerdà han aprofitat la renovació del portal per obrir una Agenda on es podrà consultar els actes programats a un any vista, com ara les assemblees ordinàries, reunions del partit o presentacions de llibres.

A la nova web també s'hi pot trobar campanyes, notícies, articles d'opinió, material gràfic o el resum dels plens, així com un apartat per a consultes i un espai on conèixer les persones que integren l'executiva local.