L’Ajuntament de Tremp ha aprovat un pressupost per a l’any 2021 de més de 5 milions 700 mil euros. Un votació de pressupost que ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern i amb els vots en contra de l’oposició, ja que considera que no és moment de fer un pressupost continuista i que no s’han tingut en compte partides per pal·liar els efectes de la crisi econòmica provocada per la pandèmia.

L’equip de govern ha remarcat que la inversió del consistori al llarg d’aquest any pot arribar a superar el milió d’euros, però que són partides encara no tancades i pendents de la resolució de subvencions i del romanent.

Un altre tema a debat ha estat la possibilitat d’endeutament de l’Ajuntament. Una acció que Compromís per Tremp reclama i que l’equip de govern ha remarcat que estudia com a possibilitat.

També s’ha reiterat que hi ha menys ingressos en determinats serveis no essencials com poden ser cultura o esports per la pandèmia, fet que fa disminuir partides, i tampoc es cobrarà la taxa de terrasses.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP - ANTONI FLORES, REGIDOR D’HISENDA I PATRIMONI