Els dos equips sènior del CG Puigcerdà han tornat a ensopegar aquest cap de setmana. El conjunt masculí ha perdut per 5-4 a casa del Txuri Urdin, mentre que les noies de Kulikov han acabat també amb una derrota de 2-5 davant del Huarte a la pista cerdana.
L'equip masculí cau fins la tercera posició i amb els resultats del cap de setmana encara no poden certificar l'accés a play-off. Als jugadors els tocarà remar fort en els últims dos partits a casa si volen garantir la lluita pel títol de lliga.
El partit començava amb un primer període que va acabar amb un 2-1 al marcador, amb gol de Granell. El segon temps Kelvey-Brown igualava el lluminós, però els bascos tornaven a posar-se per davant. Els darrers vint minuts de partit van estar marcats per les nombroses ocasions dels dos conjunts. Sarmiento va marcar dos gols més per al Puigcerdà però no van ser suficient i, com hem dit, la derrota va ser ajustada, 5-4.
A destacar el debut al sènior del jove cerdà Josep Tufet.
El Puigcerdà és tercer amb 16 punts, per darrere del Txuri amb 17 i del Barça, líder amb 21 punts.
L'equip femení, per la seva banda, no ha pogut superar les noies del Kosner Club Hielo Huarte, que durant el partit van mantenir un nivell superior. Al final del segon temps les groc i negres perdien per 0-3. Al tercer temps el Puigcerdà va anotar els dos gols del partit, obra de Barngé i Giménez. Tot i això, les visitants van sumar el quart i el cinquè, per acabar amb el definitiu 2-5.
L'equip manté la segona plaça amb 22 punts, però amb aquest derrota es complica la segona posició, que es decidirà en el partit de la setmana vinent a casa contra el CHH Txuri Urdin.