Ingressen a presó dos detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació a la Seu d'Urgell. Es tracta de dos homes, de 25 i 28 anys, de nacionalitat colombiana i marroquina, i veïns de la capital alt urgellenca i Bellver de Cerdanya, que van ser detinguts dissabte pels Mossos d'Esquadra.
Divendres a la nit es va produir un robatori amb violència a l'interior d'un domicili situat a l'avinguda Salòria de la Seu d’Urgell. La víctima va explicar als agents que uns individus havien entrat al seu domicili i, després d'amenaçar-lo i d'agredir-lo amb cops de puny, li van regirar el pis i li van sostreure alguns objectes.
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la Seu va localitzar dues persones a prop del lloc dels fets, una de les quals coincidia amb la descripció d'un dels autors del robatori. En el moment de la identificació, una de les persones va agredir als agents. L'altre identificat, després de constatar que era un dels autors del robatori violent del carrer Salòria, també va ser detingut. Hores més tard, es va detenir al segon implicat en el robatori.
El detingut per atemptat contra els agents de l'autoritat ha quedat en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. Els altres dos detinguts, amb antecedents, han passat diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell, que ha decretat l'ingrés a presó.