Aquest mes de febrer, torna per novè any consecutiu Biblioteques amb DO a la biblioteca pública Maria Barbal de Tremp. Tot i tractar-se d’una edició adaptada a la situació de pandèmia actual i amb totes les mesures de seguretat previstes, la biblioteca no ha volgut renunciar al cicle i a les seves activitats. Al llarg del mes de febrer es realitzaran activitats per a diferents públics.

El club de lectura dona dijous el tret de sortida a les activitats i ho fa amb el comentari del còmic Els Ignorants. Cada any es busca una lectura relacionada amb el vi.

El geoparc Orígens segueix col·laborant amb el cicle de Biblioteques amb DO, i enguany ha adaptat la seva tradicional sortida a la pandèmia.

El concurs serà del 19 al 28 de febrer.
Les activitats compten també amb la participació dels 13 cellers del territori. Una forma també de divulgar la riquesa enològica de la zona i maridar-la amb la lectura.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA MARIA BARBAL - CONXITA RIUS, MEMBRE CLUB DE LECTURA - NÚRIA VERDENY, TÈCNICA GEOPARC ORÍGENS