Esquerra Republicana de Catalunya reivindica, de la mà del seu cap de llista pirinenc al Parlament de Catalunya, Antoni Flores, que són el partit de les vegueries, i que cal fer el pas definitiu i acabar de desplegar el Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran per treballar la realitat territorial. També en aquest sentit, Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, ha volgut remarcar que s’hi està treballant des de l’ens que dirigeix.

Marta Vilalta, candidata per la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, ha remarcat que a banda del desplegament territorial del govern, l’Agenda rural també és clau per al Pirineu.

Aquest diumenge Esquerra Republicana ha visitat el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà per fer arribar les seves propostes al territori. Al matí han estat a Esterri d’Àneu i a Sort i a la tarda han fet acte de campanya al molí de l’Oli de la Pobla de Segur.

Parlen al vídeo: JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA