Aquest divendres han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 el personal sanitari del centre d’atenció primària de la Seu d’Urgell i la Fundació Sant Hospital. Ara bé, no s'han pogut vacunar tots els treballadors que van rebre la primera injecció per falta de vacunes.

La segona vacuna se subministra vint-i-un dies després de rebre la primera injecció, tot i el que marge d'actuació es pot ampliar fins a un màxim de quaranta dies. Davant la manca de vacunes, es prioritza immunitzar el personal que ha de rebre la segona dosi.

Pel que fa a la vacunació a les residències, han rebut la segona dosi tots els usuaris centres geriàtrics del Pirineu excepte els de Puigcerdà.

Els sanitaris de l’Hospital Comarcal del Pallars és un dels col·lectius que està previst que rebin la segona dosi la setmana que ve.

Parlen al vídeo: MARINA PLANELLA, INFERMERA ABS TREMP