El Consell Comarcal de l'Alt Urgell licita la reforma de condicionament de l'edifici del centre de Serveis supramunicipals de l'Alt Urgell per un import de 514.000 euros. Es contempla adequar tres plantes de l'immoble annex del Consell Comarcal. El 70% del cost dels treballs anirà a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

El pressupost d'habilitació de la tercera planta és de 130.000 euros, que assumirà l'administració comarcal amb fons propis.

El projecte es va aprovar per acord plenari del Consell Comarcal el febrer 2007. La pandèmia, però ha propiciat canvis en la distribució dels nous espais de treball.

Les obres s'executaran aquest any i tindran una durada de 7 mesos. Actualment, la planta baixa de l'edifici acull les dependències d'IDAPA, l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran i també d'ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l'Empresa.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT URGELL