En Comú Podem a les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran ha iniciat la campanya electoral davant de l’hospital comarcal del Pallars a Tremp. S’ha posat èmfasi en la situació socioeconòmica complicada d’aquest territori a causa de la pandèmia i s’ha destacat la necessitat d’impulsar polítiques que fugin de la dependència del turisme.

També es fa esment en la necessitat d’un parc d’habitatge social, millores en la connectivitat terrestre i digital que arribi a tothom i s’ha remarcat la falta d’oportunitats igualitàries arreu del país on la salut n’és un pilar fonamental.

La preservació del medi ambient, la bretxa salarial, l’emancipació juvenil i l’accés a l’educació són temes pendents marcats a l’agenda d’En Comú Podem.
L’acte s’ha fet també sense públic i a través de les xarxes socials. La mateixa dinàmica que vol seguir al llarg de la campanya.

Parlen al vídeo: TXELL TERUEL, EN COMÚ PODEM ALT PIRINEU I ARAN - JAUME MOYA, CAP DE LLISTA EN COMÚ PODEM TERRES DE LLEIDA, ALT PIRINEU I ARAN