El CG Puigcerdà masculí viatjarà aquest cap de setmana a San Sebastià per a enfrontar-se al seu immediat perseguidor en la taula classificatòria: el CHH Txuri Urdin. El conjunt basc ve d’encaixar una dolorosa derrota per 6 a 1 davant el Barça Hockey Gel, actualment líder de la classificació després de prendre-li el liderat al conjunt cerdà. El CG Puigcerdà és ara mateix segon amb 16 punts i amb un partit menys que els bascos. L’equip viatjarà a San Sebastià amb baixes destacables pel que fa a l’aspecte ofensiu.
Després de la derrota a Jaca de la setmana passada, l’equip groc i negre s’enfronta ara a un nou escull per a assolir una escalada en la classificació que li atorgui l’avantatge de pista en els enfrontaments de semifinals. Primer, però, cal certificar el pas a play-offs per tal d’assegurar-se la lluita pel títol de lliga.
L'equip femení, per la seva banda, té aquest cap de setmana l’opció d’esmenar la derrota a casa del passat cap de setmana contra el Quimeras Valdemoro. Jugarà a la pista cerdana contra el Huarte, que acumula tres jornades sense trepitjar gel en partits oficials, un factor que podria decantar la balança de la banda del Puigcerdà.
El conjunt groc i negre és segon amb 22 punts i les noies de Huarte sisenes, amb 10 punts menys. Malgrat que a priori sembla un partit assequible, els caldrà treballar de valent per sumar els 3 punts i caminar amb pas ferm cap a una bona posició a la lliga regular, que garanteixi l’avantatge de pista en les primeres eliminatòries de play-off. L’equip compta amb baixes, tant obligades per lesió com per decisió tècnica, en zona defensiva.