Segons les dades facilitades aquest divendres pel departament de Salut, la residència assistida Àngel Serafí Casanovas de Sort segueix en situació vermella. 8 dels 27 residents són positius, igual que 3 dels 35 treballadors. A l’Alt Pirineu i Aran també hi ha en una situació similar la residència Sant Antoni de Vielha, on 3 dels 36 residents són positius i 2 dels 31 treballadors. Pel que fa a la residència de Gent Gran Caser residencial Castell d’Oliana, està considerada residència verda, ja que no hi ha cap resident afectat. Tan sols hi ha positiu un treballador.
Pel que fa a les dades generals d’evolució de la pandèmia a l’Alt Pirineu i Aran, el risc de rebrot es troba en 559 mentre que la velocitat de transmissió a 0,97. La Vall d’Aran és el territori on el risc és més elevat, a 2327 punts, mentre que el Pallars Sobirà és la comarca amb un risc més baix, 36 punts. La velocitat de transmissió, en canvi, és molt elevada a l’Alta Ribagorça, 2,57, però cal tenir en compte que en comarques amb poca població, pocs casos fan disparar els índex ràpidament. I el Pallars Sobirà és la zona amb la velocitat de transmissió més baixa, 0,42.
Els vacunats amb la primera dosi a l’Alt Pirineu i Aran són 2003, i 784 persones ja han rebut també la segona dosi.