La Seu d'Urgell ha recaptat un total 3.623,73 € per a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la Covid-19. Per poder seguir col·laborant com en altres edicions a la causa solidària, tot i el context de pandèmia, les activitats s'han reformulat.

Per evitar la propagació del virus, no s'han organitzat les activitats populars que coordina cada any l'Ajuntament de la Seu d'Urgell com són el quinto, la rifa de l'hospital o les parades al carrer durant la jornada solidària per recollir donatius per La Marató de TV3.

Val a dir que hi ha temps fins al 31 de març de fer un donatiu a La Marató per la Covid-19. Per ara, s'han recaptat a tot Catalunya 10.305.819 euros. Els diners recollits an la 29a edició de la Marató aniran destinats a la recerca biomèdica del coronavirus.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES