Ja estan obertes les inscripcions per participar a la marxa de les Tres Nacions, que tindrà lloc, si la situació sanitària ho permet, el proper 12 de juny. Es tracta d'una marxa cicloturista amb sortida i arribada a Puigcerdà que creua tres fronteres. El número màxim d'inscripcions admeses serà, inicialment, de 1.500, una xifra que també està subjecte a canvis segons es trobi la pandèmia.

La inscripció a la 41a edició té un preu de 55 euros per a tots aquells que s'inscriguin fins al 23
de maig. A partir del dia 24 de maig i fins a tancar inscripcions al 7 de juny, tindrà un preu de 65 euros. S'han de fer a la web www.3nacions.com.

Com sempre, la sortida i l'arribada serà a Puigcerdà i els participants recorreran 140 quilòmetres i 2400 metres de desnivell per l’Alta i la Baixa Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra. Els ciclistes tornaran a pujar fins el Port d’Envalira, per després seguir fins al Pas de la Casa, el Coll del Pimorent i la Tor de Querol i finalitzaran la ruta a Puigcerdà.

Recordem que l'edició del 2020 es va suspendre degut a la situació sanitària. En la marxa del 2019 hi van participar prop d'un miler de ciclistes de deu nacionalitats diferents.