El Cadí la Seu tancarà aquest divendres un mes de gener atapeït de compromisos amb la visita del Movistar Estudiantes. Les urgellenques arrosseguen el cansament de la bombolla de l'EuroCup i l’enfrontament de dimarts contra el Bembibre. En canvi, el quadre madrileny arriba amb menys minuts a les cames, van disputar el darrer partit el 17 de gener.

La mentalitat i també la rotació seran fonamentals perquè el conjunt urgellenc lluiti per sumar la desena victòria, la cinquena a casa.

L’equip madrileny és una de les revelacions de la temporada, acabat d'ascendir a la categoria es troba a la part alta de la taula.

El matx es disputa a les set de la tarda al Palau d'Esports, serà el darrer partit abans de l'aturada per seleccions.
Precisament, la Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat aquest dijous el nom de les vuit jugadores que dispuaran el torneig Paris Womens NT. Entre les convocades hi ha la capitana del Cadí La Seu, Georgina Bahí.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU