La Vall de Boí té en marxa aquests dies un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram sobre paisatges d’hivern a la zona. Els participants només han de seguir el perfil @Valldeboi amb un perfil públic i penjar fotografies relacionades amb les activitats esportives, culturals, de relax o gastronòmiques entre altres on la Vall de Boí i els paisatges hivernals siguin protagonistes.

Es pot participar al concurs fins al 30 de març i els premiats es faran públic el dia 1 d’abril. Els premis són vals de regal per bescanviar als establiments del municipi al llarg del 2021. Hi ha 3 tipus de premis, un primer de 100 euros, dos segons de 50 euros i 10 tercers de 20 euros cadascun.
La idea és potenciar el consum a la Vall després que la situació de pandèmia hagi fet disminuir molt la feina a tots els establiments.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ