El PdeCat ha presentat aquest dimecres al migdia a l’estació d’esquí de Port Ainé, al municipi de Rialp, els candidats i candidates de la demarcació de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran. En l’acte, que ha comptat amb la intervenció dels diferents membres de la llista, s’ha reivindicat l’atenció al municipalisme, que són la veu dels veïns i veïnes, compromís amb el territori i mesures per la pandèmia adequades a les especificitats de cada realitat territorial.

S’ha demanat col·laboració entre els diferents grups parlamentaris.

Tenir en compte els sector econòmics dels territoris de muntanya.

I es remarca que la prioritat han de ser les persones.

A l’acte també ha intervingut l’exconseller d’agricultura Jordi Ciuraneta i Marc Solsona, cap de llista de Lleida, Alt Pirineu i Aran, que ha reivindicat la diversitat territorial per competir en igualtat de condicions.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP I CANDIDAT - CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA DE BASSELLA I CANDIDATA - JOSEP RAMON LLORET, ALCALDE DE SARROCA DE BELLERA I CANDIDAT - MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER I CANDIDATA