Aquest dimecres s'han presentat a Puigcerdà els candidats del PdeCAT de Cerdanya a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, cap de llista per la circumscripció de Girona, l'alcalde de Prullans, Albert Maurell, membre de la llista del partit per la circumscripció de Lleida i el regidor de Puigcerdà, Àlex Rubio, també membre de la llista, en aquest cas de la demarcació gironina. L'alcalde de Puigcerdà i vicepresident del Consell Comarcal de Cerdanya i de la diputació de Girona, Albert Piñeira, els ha acompanyat durant la presentació. Des del PdeCAT han remarcat la importància de conèixer el territori i l'experiència que té el partit en les institucions.

El cap de llista Jaume Dulsat ha volgut conèixer en primera persona com està vivint la comarca les restriccions imposades pel Govern per frenar la covid-19. Per això s'ha reunit també amb empresaris cerdans.

L'acte de presentació dels candidats ha estat de petit format, sense públic i ha tingut lloc a la plaça de l'ajuntament de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - JAUME DULSAT, CAP DE LLISTA PdeCAT CIRCUMS. GIRONA