La Vall de Boí ha començat la millora de les illes de contenidors dels diferents pobles de la Vall. Una de les que ja està acabades és la de Boí. On s’ha fet unes parets perimetrals amb pedra que es mimetitzen amb el paisatge i eviten l’impacte visual.

El tancament i la integració dels contenidors s’ha fet entre l’Ajuntament de la Vall de Boí i el consell comarcal de l’Alta Ribagorça. La idea és al llarg de l’any anar implementant aquestes millores a altres pobles del municipi.

La idea també és iniciar una campanya per millorar el reciclatge i promoure el bon ús de les àrees de contenidors. Està en procés la signatura d’un conveni amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, responsable de la recollida, que inclou aquests i altres aspectes per millorar el servei.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ