El Cadí la Seu ha sumat la novena victòria a la lliga en una pista que se li resistia la del Bembibre. Les urgellenques s'han imposat per 61 a 74. Amb la victòria, el primer equip del Sedis Bàsquet ha aconseguit el cinquè triomf com a visitant i segueix mostrant bones sensacions fora de casa.

El quadre urgellenc ha deixat encarrilat el matx a la primera meitat, signant parcials de 14 a 19 i 18 a 27.
El conjunt urgellenc ha assolit un avantatge de fins a vint-i-quatre punts. Les locals han escurçat diferències en els últims minuts de joc davant el cansament de les urgellenques. Ha estat el quart partit que ha disputat el Cadí La Seu en set dies.

L'aler Irati Etxarri ha liderat la victòria urgellenca anotant dinou punts, i obtenint dinou punts de valoració. La jugadora més destacada del partit ha estat Ariadna Pujol, amb vint-i-dos punts de valoració. Ha encistellat tretze punts i ha capturat set rebots.
Aquest divendres, el Cadí rebrà el Movistar Estudiantes, un matx que tancarà un gener atapeït abans de l’aturada per seleccions.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU